Profese budoucnosti Trendy a inovace v gastronomii aneb ZERO-WASTE principy vaření
Vhodné pro
Žáky ZŠ
Cílem workshopu je přiblížit žákům základních škol nový styl vaření a způsob zpracování surovin pod vedením šéfkuchaře Pavla Drdela z vyhlášené strakonické restaurace Sůl a řepa s.r.o.
Program
Pro žáky 2. stupně a jejich rodiče jsme připravili vaření se šéfkuchařem Pavlem Drdelem z vyhlášené strakonické restaurace Sůl a řepa s.r.o.- Představení restaurace a týmu
- Představení profese kuchař, číšník
- Seznámení se s filozofií vaření restaurace - zero-waste principy vaření
- Příprava, vaření, servírování a konzumace uvařeného pokrmu
- Diskuze
Akce je realizována v rámci projektu Jobity - Future Jobs in Innovation and Technology financované z programu Interreg Rakousko-Česko 2021-2027.
Lektor
Pavel Drdel
Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.
Galerie
Datum a čas |
Čtvrtek 09. 05. 2024 13:00 - 16:00 Přidat do kalendáře |
---|---|
Místo | Sůl a řepa s.r.o., Bavorova 20, Strakonice |
Cena |
Pro členy Jhk: Zdarma Pro ostatní: Zdarma |
Kapacita | Akce proběhla |
Garant akce |
|
Sdílet |