Události

Profese budoucnosti Trendy a inovace v gastronomii aneb ZERO-WASTE principy vaření

Vhodné pro
Žáky ZŠ
Cílem workshopu je přiblížit žákům základních škol nový styl vaření a způsob zpracování surovin pod vedením šéfkuchaře Pavla Drdela z vyhlášené strakonické restaurace Sůl a řepa s.r.o.

Program

Pro žáky ​2. stupně a jejich rodiče jsme připravili vaření se šéfkuchařem Pavlem Drdelem z vyhlášené strakonické restaurace Sůl a řepa s.r.o.
 
  • Představení restaurace a týmu
  • Představení profese kuchař, číšník
  • Seznámení se s filozofií vaření restaurace - zero-waste principy vaření
  • Příprava, vaření, servírování a konzumace uvařeného pokrmu
  • Diskuze



Akce je realizována v rámci projektu Jobity - Future Jobs in Innovation and Technology financované z programu Interreg Rakousko-Česko 2021-2027.

Lektor

Pavel Drdel

Profesionální kuchařině se věnuje 26 let, žil v Německu a 6 let v Itálii, zřejmě i proto jsou jeho oblíbené suroviny jsou zelenina, ryby a mořské plody. V roce 2004 se umístil mezi stovkou nejlepších kuchařů v ČR. V roce 2020 obdržela jeho restaurace Sůl a řepa s.r.o. ocenění Zlatý lev a zařadila se mezi 93 nejlepších restaurací v ČR.

Galerie

Datum a čas Čtvrtek 09. 05. 2024
13:00 - 16:00
Přidat do kalendáře
Místo Sůl a řepa s.r.o., Bavorova 20, Strakonice
Cena Pro členy Jhk: Zdarma
Pro ostatní: Zdarma
Kapacita Akce proběhla
Garant akce
Ratajová Blanka
ratajova@jhk.cz
+420724613943
Sdílet
Zpět