Hygienické požadavky na stravovací a ubytovací…

Hygienické požadavky na stravovací a ubytovací zařízení včetně problematiky vod

Datum: 03.06.2019

Čas: 09:00 - 11:00

Místo: České Budějovice, Husova 9, velká zasedací místnost

Obsazenost: volno

Online přihláška:Vyplňte níže

Cena: Cena pro členy: 400 Kč vč DPH Cena pro ostatní: 700 Kč vč DPH

Garant akce:   Veronika Tlačilová | tlacilova@jhk.cz | Tel.: +420 725 562 299
Hygienické požadavky na stravovací a ubytovací zařízení včetně problematiky vod

V souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/ 2004 o hygieně potravin je povinností provozovatele potravinářského podniku zajistit pro své zaměstnance školení v záležitostech hygieny potravin v závislosti na jejich pracovní činnosti a vést o tom záznamy.

Školení je určeno pracovníkům zařízení stravovacích služeb (hotely, restaurace, penziony poskytující snídaně, kiosky, rychlé občerstvení, závodní kuchyně a jídelny, školní kuchyně atd.) k uplatňování zásad HACCP a správné hygienické praxe.

Soubory ke stažení

Pozvánka 89.48 KB stáhnout
 

Přihláška na akci

Název firmy*
Email*Telefon*
www stránkyČlen JHK *
Poznámka Políčka označené * jsou povinné.
V případě platby fakturou, vyplňte IČ Vaší společnosti.
Zúčastnění svým podpisem potvrzují, že souhlasí s fotografováním akce a s využitím fotografií pro potřeby úřadu JHK.
Jména účastníků:
Jméno*Příjmení*
Prohlašuji, že mi byly poskytnuty informace o zpracování osobních údajů*


Zaškrtnutím souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení Jihočeské hospodářské komory na e-mailovou adresu, kterou jste
zadal/a do tohoto formuláře
Odeslat přihlášku