Hygienické zásady v gastronomii
Vhodné pro
Zaměstnance
Majitele a jednatele
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v jídelnách, restauračních a stravovacích zařízeních.
Program
- Hygienické minimum ve stravovacím provozu
- Osobní, provozní hygiena
- Problematika alimentárních onemocnění
- Principy systému HACCP
- Vedení evidence HACCP
- Nové metody v gastronomii
- Problematika alergenů
- Praktické příklady z terénu
- Dialog s účastníky semináře
KURZ JE URČEN
- Pracovníkům v potravinářských provozech, ve stravovacích zařízeních, ve školních jídelnách MŠ, ZŠ a SŠ, při výrobě a prodeji potravin aj.
Podmínky účasti:
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 11220920. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.
Lektor
Irena Spitzerová
30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe
Datum a čas |
Úterý 20. 09. 2022 09:30 - 12:30 Přidat do kalendáře |
---|---|
Místo | Zasedací místnost Oblastní hospodářské komory Český Krumlov MěÚ Kaplická 439, Český Krumlov |
Cena |
Pro členy Jhk: 500 Kč Pro ostatní: 700 Kč |
Kapacita | Akce proběhla |
Garant akce |
|
Sdílet |