Události

Hygienické zásady v gastronomii

Vhodné pro
Zaměstnance Majitele a jednatele
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v jídelnách, restauračních a stravovacích zařízeních.

Program

  • Hygienické minimum ve stravovacím provozu
  • Osobní, provozní hygiena
  • Problematika alimentárních onemocnění
  • Principy systému HACCP
  • Vedení evidence HACCP
  • Nové metody v gastronomii
  • Problematika alergenů
  • Praktické příklady z terénu
  • Dialog s účastníky semináře
Po absolvování školení bude účastníkům potvrzen zdravotní průkaz.

KURZ JE URČEN
  • Pracovníkům v potravinářských provozech, ve stravovacích zařízeních, ve školních jídelnách MŠ, ZŠ a SŠ, při výrobě a prodeji potravin aj.


Podmínky účasti: 
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 11220920. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.

Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.
 

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Úterý 20. 09. 2022
09:30 - 12:30
Přidat do kalendáře
Místo Zasedací místnost Oblastní hospodářské komory Český Krumlov
MěÚ Kaplická 439, Český Krumlov
Cena Pro členy Jhk: 500 Kč
Pro ostatní: 700 Kč
Kapacita Akce proběhla
Garant akce
Novotná Adéla
novotna@jhk.cz
+420 725 562 302
Sdílet
Zpět