Události

Hygienické zásady v gastronomii

Vhodné pro
Zaměstnance Majitele a jednatele
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v jídelnách, restauračních a stravovacích zařízeních.

Program

  • Hygienické minimum ve stravovacím provozu
  • Osobní, provozní hygiena
  • Problematika alimentárních onemocnění
  • Principy systému HACCP
  • Vedení evidence HACCP
  • Nové metody v gastronomii
  • Problematika alergenů
  • Praktické příklady z terénu
  • Dialog s účastníky semináře
Po absolvování školení bude účastníkům potvrzen zdravotní průkaz.

Podmínky účasti: 
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 12250822. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.

Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.
 

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Čtvrtek 25. 08. 2022
09:30 - 12:30
Přidat do kalendáře
Místo Zasedací místnost Oblastní hospodářské komory Strakonice 
Palackého náměstí 106, Strakonice
Cena Pro členy Jhk:
500 Kč (cena včetně DPH)

Pro ostatní:
750 Kč (cena včetně DPH)


(* bez DPH)
Kapacita Volno (Zbývá 11 míst)
Garant akce
Ratajová Blanka
ratajova@jhk.cz
+420724613943
Přihláška na akci
Sdílet

Přihláška na akci

Volno (Zbývá 11 míst)

500 Kč (cena včetně DPH)
Údaje organizace:
(Klikněte vyhledat)
(Pole se vyplňuje automaticky)
Osobní údaje:

Políčka označená* jsou povinná.
Zpět