Události

Hygienické minimum v gastronomii

Vhodné pro
Zaměstnavatele Majitele a jednatele Management Školy a poradce Pracovníky v turismu
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v restauračních a stravovacích zařízeních.

Program

  •  systém evidence a problematika HACCP
  •  alimentární onemocnění (salmonela, zlatý stafylokok, atd), příklady z praxe
  •  chlazené a hotové pokrmy (teplota výdeje, skladování atd)
  •  osobní a provozní hygiena
  •  povinnosti zaměstnavatele a zaměstnance ( zdravotní průkaz, lékařská prohlídka)
  • jak reagovat na stížnosti a jak je zdůvodnit
  •  jak reagovat na běžnou kontrolu
  •  blokové pokuty

Podmínky účasti:
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem: účet č. 12912613/0300 – variabilní symbol: 16091024. Po obdržení Vaší přihlášky od nás obdržíte potvrzení o registraci. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet. Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním semináře (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100 % částky za kurz. Při neúčasti na semináři poplatek nevracíme - organizace může na seminář dle potřeby vyslat náhradníka. 


Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Středa 09. 10. 2024
09:00 - 11:00
Přidat do kalendáře
Místo Zasedací místnost MěÚ Třeboň
Palackého náměstí 46/II, Třeboň
Cena Pro členy Jhk:
500 Kč (včetně DPH)

Pro ostatní:
900 Kč (včetně DPH)

Kapacita Akce proběhla
Garant akce
Vodičková Pavla
vodickova@jhk.cz
+420608572262
Sdílet
Zpět