Hygienické minimum v gastronomii
Vhodné pro
Zaměstnavatele
Majitele a jednatele
Management
Školy a poradce
Pracovníky v turismu
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v restauračních a stravovacích zařízeních.
Program
- systém evidence a problematika HACCP
- alimentární onemocnění (salmonela, zlatý stafylokok, atd), příklady z praxe
- chlazené a hotové pokrmy (teplota výdeje, skladování atd)
- osobní a provozní hygiena
- povinnosti zaměstnavatele a zaměstnance ( zdravotní průkaz, lékařská prohlídka)
- jak reagovat na stížnosti a jak je zdůvodnit
- jak reagovat na běžnou kontrolu
- blokové pokuty
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem: účet č. 12912613/0300 – variabilní symbol: 16091024. Po obdržení Vaší přihlášky od nás obdržíte potvrzení o registraci. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet. Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním semináře (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100 % částky za kurz. Při neúčasti na semináři poplatek nevracíme - organizace může na seminář dle potřeby vyslat náhradníka.
Lektor
Irena Spitzerová
30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe
Datum a čas |
Středa 09. 10. 2024 09:00 - 11:00 Přidat do kalendáře |
---|---|
Místo | Zasedací místnost MěÚ Třeboň Palackého náměstí 46/II, Třeboň |
Cena |
Pro členy Jhk: 500 Kč (včetně DPH) Pro ostatní: 900 Kč (včetně DPH) |
Kapacita | Akce proběhla |
Garant akce |
|
Sdílet |