Hygienické minimum stravování
Vhodné pro
Zaměstnance
Majitele a jednatele
Rozšiřte si znalosti v oblasti gastronomického provozu – práva, povinnosti a zodpovědný přístup a rozeberte konkrétní situace a rizika v provozech a následná opatření.
Program
- seznámení se systémem sankcí
- dodržování zásad správné hygienické a výrobní praxe
- principy systému HACCP
- vedení evidence k HACCP
- průběžný test znalostí
- zajímavé praktické případy z terénu (z hygienických kontrol stravovacích provozů)
- diskuse
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 12030920. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací.
V ceně je zahrnuto: školicí materiál a občerstvení.
KAPACITA JE OMEZENA.
Lektor
Irena Spitzerová
30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe
Datum a čas |
Čtvrtek 03. 09. 2020 10:00 - 13:00 Přidat do kalendáře |
---|---|
Místo | Zasedací místnost ObHK Palackého náměstí 106, Strakonice |
Cena |
Pro členy Jhk: 400 Kč (cena včetně DPH) Pro ostatní: 650 Kč (cena včetně DPH) |
Kapacita | Akce proběhla |
Garant akce |
|
Sdílet |