Události

Hygienické minimum stravování

Vhodné pro
Zaměstnance Majitele a jednatele
Rozšiřte si znalosti v oblasti gastronomického provozu – práva, povinnosti a zodpovědný přístup a rozeberte konkrétní situace a rizika v provozech a následná opatření.

Program

  • seznámení se systémem sankcí
  • dodržování zásad správné hygienické a výrobní praxe
  • principy systému HACCP
  • vedení evidence k HACCP
  • průběžný test znalostí
  • zajímavé praktické případy z terénu (z hygienických kontrol stravovacích provozů)
  • diskuse
Podmínky účasti: 
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 12030920. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.

Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací.

V ceně je zahrnuto: školicí materiál a občerstvení.
 
KAPACITA JE OMEZENA.

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Čtvrtek 03. 09. 2020
10:00 - 13:00
Přidat do kalendáře
Místo Zasedací místnost ObHK
Palackého náměstí 106, Strakonice
Cena Pro členy Jhk:
400 Kč (cena včetně DPH)

Pro ostatní:
650 Kč (cena včetně DPH)

Kapacita Akce proběhla
Garant akce
Ratajová Blanka
ratajova@jhk.cz
+420724613943
Sdílet
Zpět