Události

Hygienické minimum - na co si dát pozor v gastronomii

Vhodné pro
Majitele a jednatele Management Školy a poradce Pracovníky v turismu Začínající podnikatelé
Jaké jsou hygienické zásady při manipulaci s potravinami? Přijměte pozvání na seminář s paní Irenou Spitzerovou, se kterou si budete povídat o problematice hotových a chlazených pokrmů.

Program

 - platná legislativa
 - osobní, provozní hygiena
 - systém HACCP
 - problematika alimentárních onemocnění
 - jak reagovat na stížnost, na kontrolu stravovacího zařízení
 - problematika výroby - hotové pokrmy, chlazené pokrmy
 - hygienické zásady při manipulaci - vejce, maso
 - příklady z praxe
 - diskuse.

Podmínky účasti:
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Čtvrtek 30. 11. 2023
09:00 - 11:00
Přidat do kalendáře
Místo Budova Městského úřadu, zasedací místnost 3. patro
Kaplická 439, Český Krumlov
Cena Pro členy Jhk:
787 Kč (včetně DPH)

Pro ostatní:
1023 Kč (včetně DPH)

Kapacita Akce proběhla
Garant akce
Musilová Kateřina
musilova@jhk.cz
+420608572251
Sdílet
Zpět