Hygienické minimum - na co si dát pozor v gastronomii
Vhodné pro
Majitele a jednatele
Management
Školy a poradce
Pracovníky v turismu
Začínající podnikatelé
Jaké jsou hygienické zásady při manipulaci s potravinami? Přijměte pozvání na seminář s paní Irenou Spitzerovou, se kterou si budete povídat o problematice hotových a chlazených pokrmů.
Program
- platná legislativa- osobní, provozní hygiena
- systém HACCP
- problematika alimentárních onemocnění
- jak reagovat na stížnost, na kontrolu stravovacího zařízení
- problematika výroby - hotové pokrmy, chlazené pokrmy
- hygienické zásady při manipulaci - vejce, maso
- příklady z praxe
- diskuse.
Podmínky účasti:
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.
Lektor
Irena Spitzerová
30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe
Datum a čas |
Čtvrtek 30. 11. 2023 09:00 - 11:00 Přidat do kalendáře |
---|---|
Místo | Budova Městského úřadu, zasedací místnost 3. patro Kaplická 439, Český Krumlov |
Cena |
Pro členy Jhk: 787 Kč (včetně DPH) Pro ostatní: 1023 Kč (včetně DPH) |
Kapacita | Akce proběhla |
Garant akce |
![]() |
Sdílet |