Aktuality

Veřejná beseda k adaptaci města České Budějovice na změnu klimatu

29. listopad 2021
Byznys Cestovní ruch Společenská odpovědnost

Statutární město České Budějovice ve spolupráci s RADDIT Consulting, Ekotoxa a Nadace Partnerství zvou na veřejnou besedu k adaptaci města České Budějovice na změnu klimatu. Beseda se bude konat 1. prosince online v aplikaci ZOOM s moderátorkou Marií Bastlovou. 

Jak se změna klimatu projeví v Českých Budějovicích? Jak se můžeme vlnám veder nebopřívalovým dešťům účinně bránit? Pomohou nám chytré technologie? Co v tomto směrupřipravuje město a jaké přínosy to bude mít pro obyvatele? To všechno a mnohem víc sedozvíte na veřejné besedě se zajímavými hosty. Vystoupí: 

  • Ivo Moravec - náměstek primátora
  • Jan Pokorný - hydrobiolog, ředitel ENKI Třeboň
  • David Bárta - designer inovací a vydavatel Smart City časopisu CITY:ONE
  • Eva Semančíková - Přírodovědecká fakulta JČU
  • Lenka Štěrbová - Ústav výzkumu globální změny – CzechGlobe
  • Jiří Řehounek - sdružení Calla

 

Registrace a informace o konání

Online beseda se uskuteční ve středu 1.12. 2021 od 18 hodin, a to online v aplikaci ZOOM. 

Bližší informace naleznete v přiložené pozvánce nebo na www.adaptuj-cbudejovice.cz případně na FB události Adaptace Českých Budějovic na změnu klimatu | Facebook .

Dokumenty


Sdílet článek:

Vytisknout článek

Související články

12. září 2025
Byznys

Mapa globálních oborových příležitostí: Objevte nové šance pro rozvoj vašeho podnikání

Chcete rozšířit své podnikání? Pomůže vám Mapa globálních oborových příležitostí.

Přečíst celý článek
19. srpen 2025
Společenská odpovědnost

Hospodářská komora pomáhá podnikům hodnotit udržitelnost: vzniká nový on-line nástroj

Jsme součástí projektu Greenpact.

Přečíst celý článek
12. srpen 2025
Cestovní ruch

Hospodářská komora navrhuje pět kroků pro férovější a jednodušší podnikání v gastronomii

Zjednodušit pravidla, podpořit poctivé podnikatele, zlepšit pracovní podmínky a přitáhnout zpět mladé lidi do oboru. Hospodářská komora přichází s konkrétními návrhy, které mohou české gastronomii ote...

Přečíst celý článek