Hygienické zásady v gastronomii
Vhodné pro
Zaměstnance
Majitele a jednatele
UPOZORNĚNÍ: AKCE JE ZRUŠENA.
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v jídelnách, restauračních a stravovacích zařízeních.
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v jídelnách, restauračních a stravovacích zařízeních.
Program
- Zásady správné hygienické a výrobní praxe
- Principy systému HACCP
- Vedení evidence HACCP
- Problematika alimentárních onemocnění
- Hygienické zásady osobní a provozní hygieny
- Právní předpisy - platná legislativa
- Test znalostí - diskuse
Podmínky účasti:
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 12300823. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.
Lektor
Irena Spitzerová
30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe
Datum a čas |
Středa 30. 08. 2023 09:30 - 12:30 Přidat do kalendáře |
---|---|
Místo | Zasedací místnost ObHK Strakonice, 1. patro Palackého náměstí 106, Strakonice |
Cena |
Pro členy Jhk: 600 Kč (cena včetně DPH) Pro ostatní: 900 Kč (cena včetně DPH) |
Kapacita | Akce proběhla |
Garant akce |
![]() |
Sdílet |