Události

Hygienické zásady v gastronomii

Vhodné pro
Zaměstnance Majitele a jednatele
UPOZORNĚNÍ: AKCE JE ZRUŠENA.

Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v jídelnách, restauračních a stravovacích zařízeních.

Program

  • Zásady správné hygienické a výrobní praxe
  • Principy systému HACCP
  • Vedení evidence HACCP
  • Problematika alimentárních onemocnění
  • Hygienické zásady osobní a provozní hygieny
  • Právní předpisy - platná legislativa
  • Test znalostí - diskuse
Po absolvování školení bude účastníkům potvrzen zdravotní průkaz.
 
Podmínky účasti: 
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 12300823. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Středa 30. 08. 2023
09:30 - 12:30
Přidat do kalendáře
Místo Zasedací místnost ObHK Strakonice, 1. patro
Palackého náměstí 106, Strakonice
Cena Pro členy Jhk:
600 Kč (cena včetně DPH)

Pro ostatní:
900 Kč (cena včetně DPH)

Kapacita Akce proběhla
Garant akce
Ratajová Blanka
ratajova@jhk.cz
+420724613943
Sdílet
Zpět