Události

Hygienické minimum stravování

Vhodné pro
Zaměstnance Majitele a jednatele Podnikatelky
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v restauračních a stravovacích zařízeních. 

Program

V rámci semináře probereme tato témata: 
  • systém evidence a problematika HACCP
  • alimentární onemocnění-(salmonela, zlatý stafilokok atd) příklady z praxe
  • jak reagovat na stížnosti a jak je zdůvodnit
  • jak reagovat na běžnou kontrolu
  • chlazené a hotové pokrmy (teplota výdaje, skladování atd)
  • osobní a provozní hygiena
  • plísně
  • povinnosti zaměstnavatele a zaměstnance (zdravotní průkaz, lékařská prohlídka atd)
  • blokové pokuty
Na semináři bude prostor pro Vaše otázky. 

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Dokumenty

Datum a čas Čtvrtek 02. 04. 2020
09:00 - 13:00
Přidat do kalendáře
Místo Zasedací místnost Jhk Jindřichův Hradec
náměstí Míru 140, Jindřichův Hradec
Cena Pro členy Jhk: 331 Kč
Pro ostatní: 579 Kč
Kapacita Akce proběhla
Garant akce
Bohdanecká Kateřina
bohdanecka@jhk.cz
+420725562314
Sdílet
Zpět