Hygienické minimum stravování
Vhodné pro
Zaměstnance
Majitele a jednatele
Podnikatelky
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v restauračních a stravovacích zařízeních.
Program
V rámci semináře probereme tato témata:- systém evidence a problematika HACCP
- alimentární onemocnění-(salmonela, zlatý stafilokok atd) příklady z praxe
- jak reagovat na stížnosti a jak je zdůvodnit
- jak reagovat na běžnou kontrolu
- chlazené a hotové pokrmy (teplota výdaje, skladování atd)
- osobní a provozní hygiena
- plísně
- povinnosti zaměstnavatele a zaměstnance (zdravotní průkaz, lékařská prohlídka atd)
- blokové pokuty
Lektor
Irena Spitzerová
30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe
Dokumenty
Datum a čas |
Čtvrtek 02. 04. 2020 09:00 - 13:00 Přidat do kalendáře |
---|---|
Místo | Zasedací místnost Jhk Jindřichův Hradec náměstí Míru 140, Jindřichův Hradec |
Cena |
Pro členy Jhk: 331 Kč Pro ostatní: 579 Kč |
Kapacita | Akce proběhla |
Garant akce |
![]() |
Sdílet |