Hygienické minimum stravování
Vhodné pro
Majitele a jednatele
Školy a poradce
Srdečně Vás zveme na seminář Hygienické minimum stravování s lektorkou paní Irenou Spitzerovou. Seznámíte se s problematikou hygienického minima v jídelnách, restauracích a stravovacích zařízeních.
Program
- Hygienické minimum pro stravovací provozy
- Problematika stížností
- Seznámení s právní agendou
- Dodržování zásad správné hygienické a výrobní praxe
- Principy systému HACCP
- Vedení evidence HACCP
- Problematika Covid 19 v gastronomii
- Test znalostí
- Diskuse
Podmínky účasti:
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 11310821. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.
Lektor
Irena Spitzerová
30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe
Datum a čas |
Úterý 31. 08. 2021 09:00 - 12:00 Přidat do kalendáře |
---|---|
Místo | Budova Městského úřadu - zasedací místnost 3. patro Kaplická 439, Český Krumlov |
Cena |
Pro členy Jhk: 400 Kč Pro ostatní: 650 Kč |
Kapacita | Akce proběhla |
Garant akce |
![]() |
Sdílet |