Události

Hygienické minimum stravování

Vhodné pro
Majitele a jednatele Školy a poradce
Srdečně Vás zveme na seminář Hygienické minimum stravování s lektorkou paní Irenou Spitzerovou. Seznámíte se s problematikou hygienického minima v jídelnách, restauracích a stravovacích zařízeních.

Program

  • Hygienické minimum pro stravovací provozy
  • Problematika stížností
  • Seznámení s právní agendou
  • Dodržování zásad správné hygienické a výrobní praxe
  • Principy systému HACCP
  • Vedení evidence HACCP
  • Problematika Covid 19 v gastronomii
  • Test znalostí
  • Diskuse

Podmínky účasti: 
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 11310821. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.

Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Úterý 31. 08. 2021
09:00 - 12:00
Přidat do kalendáře
Místo Budova Městského úřadu - zasedací místnost 3. patro
Kaplická 439, Český Krumlov
Cena Pro členy Jhk: 400 Kč
Pro ostatní: 650 Kč
Kapacita Akce proběhla
Garant akce
Nekolová Helena
nekolova@jhk.cz
+420608572251
Sdílet
Zpět