Události

Hygienické minimum stravování

Vhodné pro
Zaměstnance Majitele a jednatele
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v jídelnách, restauračních a stravovacích zařízeních.

Program

  • Hygienické minimum pro stravovací provozy
  • Problematika stížností
  • Seznámení s právní agendou
  • Dodržování zásad správné hygienické a výrobní praxe
  • Principy systému HACCP
  • Vedení evidence HACCP
  • Problematika Covid 19 v gastronomii
  • Test znalostí
  • Diskuse
Podmínky účasti: 
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 12250821. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.

Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.

KAPACITA JE OMEZENA.

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Středa 25. 08. 2021
09:30 - 12:30
Přidat do kalendáře
Místo Zasedací místnost, 1. patro 
Česká pojišťovna, Holečkova 418, Strakonice
Cena Pro členy Jhk:
400 Kč (cena včetně DPH)

Pro ostatní:
650 Kč (cena včetně DPH)

Kapacita Akce proběhla
Garant akce
Ratajová Blanka
ratajova@jhk.cz
+420724613943
Sdílet
Zpět