Hygienické minimum stravování
Vhodné pro
Zaměstnance
Majitele a jednatele
Přijďte se seznámit s hygienickým minimem stravování v jídelnách, restauračních a stravovacích zařízeních.
Program
- Hygienické minimum pro stravovací provozy
- Problematika stížností
- Seznámení s právní agendou
- Dodržování zásad správné hygienické a výrobní praxe
- Principy systému HACCP
- Vedení evidence HACCP
- Problematika Covid 19 v gastronomii
- Test znalostí
- Diskuse
Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem na účet č.: 12912613/0300 – variabilní symbol: 12250821. Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet.
Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním (včetně dnů pracovního volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši. Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100% částky. Při neúčasti se poplatek nevrací - organizace může vyslat náhradníka.
KAPACITA JE OMEZENA.
Lektor
Irena Spitzerová
30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe
Datum a čas |
Středa 25. 08. 2021 09:30 - 12:30 Přidat do kalendáře |
---|---|
Místo | Zasedací místnost, 1. patro Česká pojišťovna, Holečkova 418, Strakonice |
Cena |
Pro členy Jhk: 400 Kč (cena včetně DPH) Pro ostatní: 650 Kč (cena včetně DPH) |
Kapacita | Akce proběhla |
Garant akce |
![]() |
Sdílet |