Události

Hygienické minimum stravování

Vhodné pro
Zaměstnance Majitele a jednatele

Program

- systém evidence a problematika HACCP
- alimentární onemocnění (salmonela, zlatý stafylokok, atd), příklady z praxe
- chlazené a hotové pokrmy (teplota výdeje, skladování atd)
- osobní a provozní hygiena
- povinnosti zaměstnavatele a zaměstnance ( zdravotní průkaz, lékařská prohlídka)
- jak reagovat na stížnosti a jak je zdůvodnit
- jak reagovat na běžnou kontrolu
- blokové pokuty
 

Podmínky účasti:

  • Účastnický poplatek uhraďte, prosím, bankovním převodem: účet č. 12912613/0300 – variabilní symbol: 16260422
  • Po obdržení Vaší přihlášky od nás obdržíte potvrzení o registraci
  • Daňový doklad Vám bude zaslán po připsání platby na účet
  • Přihlášku můžete stornovat nejpozději 7 dnů před konáním semináře (včetně dnů prac. volna). V tomto případě bude účastnický poplatek vrácen v plné výši
  • Při odhlášení účastníka méně než 7 dnů před akcí účtujeme 100 % částky za kurz
  • Organizace může na seminář dle potřeby vyslat náhradníka
  • Při neúčasti na semináři poplatek nevracíme

Lektor

Irena Spitzerová

30 let praxe na KHS České Budějovice a poznatky z praxe

Datum a čas Úterý 26. 04. 2022
09:00 - 11:30
Přidat do kalendáře
Místo zasedací místnost ObHK 
náměstí Míru 140, Jindřichův Hradec
Cena Pro členy Jhk:
400,- Kč s DPH

Pro ostatní:
700,- Kč s DPH

Kapacita Akce proběhla
Garant akce
Petrů Milada
petru@jhk.cz
+420608572262
Sdílet
Zpět