Zúčastněte se semináře Potravinářské normy v ČR a…

Zúčastněte se semináře Potravinářské normy v ČR a Německu o aktuálních inovacích v zemědělství

Zúčastněte se semináře Potravinářské normy v ČR a Německu o aktuálních inovacích v zemědělství

Zúčastněte se semináře věnovaného tématu potravinářských norem v Česku a Německu o aktuálních inovacích v zemědělství, který ve spolupráci s Jihočeskou hospodářskou komorou pořádá Jihočeské Univerzitní a Akademické centrum transferu technologií. 

Během zajímavého semináře s názvem POTRAVINÁŘSKÉ NORMY V ČESKÉ REPUBLICE A NĚMECKU, AKTUÁLNÍ INOVACE V ZEMĚDĚLSTVÍ se účastníci dozví důležité informace z oblasti označování potravin, zásobování potravinami Německa a bude se diskutovat i o možnosti využití odpadu ze zpracovaných potravin. Dále bude představeno inovativní řešení bezlepkových produktů, které by mohlo přinést nové obzory v oblasti potravinářství.

Kromě zajímavých informací se účastníci budou moci seznámit s novými obchodními partnery a případně vytvořit nové spolupráce v oblasti potravinářství a zemědělství.

Seminář se koná ve středu 25. října od 10:00 hod. v sídle Jihočeské hospodářské komory, Husova třída 1846/9, České Budějovice. Svoji účast si zaregistrujte na e-mailové adrese jctt@jcu.cz nejpozději do pondělí 22. října do 12:00 hod.

---

Datum a čas semináře:
čtvrtek, 25. října 2018 od 10:00 hod.

Místo konání:
Jihočeská hospodářská komora
Husova tř. 1846/9
370 01 České Budějovice

Program:
1. Představení projektu – RNDr. et Mgr. Růžena Štemberková

2. Označování potravin – nařízení a normy EU, Státní zemědělská a potravinářská inspekce - Ing. Magda Jansová

3. Zásobování a dovoz potravinářských výrobků do Německa - Dr. Elisabeth Gottwald

4. Možnosti využití odpadu ze zpracovaných potravin - Ing. Pavel Smetana, Ph.D.

5. Inovativní řešení bezlepkových produktů - Ing. Dana Jirotková, Ph.D.

Vydáno: 01.10.2018