Hygienické minimum a zákonné požadavky ve …

Hygienické minimum a zákonné požadavky ve stravování

Datum: 29.05.2019

Čas: 09:00 - 11:30

Místo: Jindřichův Hradec, nám.Míru 140, zasedací místnost OHK J.Hradec

Obsazenost: volno

Online přihláška:Vyplňte níže

Cena: Cena pro členy: 600,-Kč včetně DPH Cena pro ostatní: 900,-Kč včetně DPH

Garant akce:   Kateřina Bohdanecká | bohdanecka@jhk.cz | Tel.: +420 725 562 314
Hygienické minimum a zákonné požadavky ve  stravování

*Aktuální změny právních požadavků a požadavky z nich plynoucí- – alergeny, povinné informace pro strávníky, alergeny, velikost porcí v g/ml

*Systém kritických bodů HACCP – zavedení a udržování systému HACCP, právní důsledky poškození zdraví strávníka,
požadavky na dokumentaci – ze zákona (analýza rizik, body kontroly, meze, nápravná opatření, povinné ověřování...)
povinné ověřování a aktualizace
*Správná výrobní hygienická praxe - časté chyby, zkušenosti z auditů

*„Hygienické minimum"
povinnosti při činnostech epidemiologicky závažných
povinnosti držitele zdravotního průkazu
zásady osobní a provozní hygieny
správná výrobní a hygienická praxe
zásady hygienického čištění a dezinfekce
alimentární nákazy, aktuální epidemiologická situace

Každý účastník školení obdrží Osvědčení o školení „Hygienické minimum"

 

Soubory ke stažení

Pozvánka 102.58 KB stáhnout
 

Přihláška na akci

Název firmy*
Email*Telefon*
www stránkyČlen JHK *
Poznámka Políčka označené * jsou povinné.
V případě platby fakturou, vyplňte IČ Vaší společnosti.
Zúčastnění svým podpisem potvrzují, že souhlasí s fotografováním akce a s využitím fotografií pro potřeby úřadu JHK.
Jména účastníků:
Jméno*Příjmení*
Prohlašuji, že mi byly poskytnuty informace o zpracování osobních údajů*


Zaškrtnutím souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení Jihočeské hospodářské komory na e-mailovou adresu, kterou jste
zadal/a do tohoto formuláře
Odeslat přihlášku